Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложение за национална среща на Алфа 156/147 - дискусия

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
    На мен лично най ми допадат датите през септември
    Същото е и с мен....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Наистина най удачно е септември.И може да пуснем темата като "национална среща на Алфа Ромео"

Comment

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
        Наистина най удачно е септември.И може да пуснем темата като "национална среща на Алфа Ромео"
        Колега, нищо лично, но като гледам датата на регистрацията ти, ми се ще да те запитам ти бил ли си на ИТАЛФЕСТ или знаеш ли какво е туй нещо за да предлагаш такива идеи ???
        Национална среща на 156 е супер идея, както казах и по-нагоре, но моля ви не бъркайте нещата !!!
        Иначе ви подкрепям на 100% за намеренията !
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Както намекна колегата Alfa User , за Италфест трябва сериозна организация ! Недоволни винаги ще има , ако ще и да се направи на паркинга пред тях . Аз съм за това да бъде само на 147/156/ГТ , а след месец живот и здраве ще се видим на феста
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
            Колега, нищо лично, но като гледам датата на регистрацията ти, ми се ще да те запитам ти бил ли си на ИТАЛФЕСТ или знаеш ли какво е туй нещо за да предлагаш такива идеи ???
            Национална среща на 156 е супер идея, както казах и по-нагоре, но моля ви не бъркайте нещата !!!
            Иначе ви подкрепям на 100% за намеренията !
            Относно ИТАЛФЕСТа само на два съм присъствал 2005-та когато беше в Долна Баня (когато промотираха Алфа 159 и Пунтото) и 2007-ма в Стара Загора.А относно регистрацията .... следя си форумите от доста време,а и незнам как можеш да прецениш даден човек само по дата на регистрация.И предлагането за дадено нещо не съм го предложил без да съм се интересувал как стоят нещата за даденото място което е предложено,и за място в което да се отседне вечерта.
            Поздрави

Comment

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
              Относно ИТАЛФЕСТа само на два съм присъствал 2005-та когато беше в Долна Баня (когато промотираха Алфа 159 и Пунтото) и 2007-ма в Стара Загора.А относно регистрацията .... следя си форумите от доста време,а и незнам как можеш да прецениш даден човек само по дата на регистрация.И предлагането за дадено нещо не съм го предложил без да съм се интересувал как стоят нещата за даденото място което е предложено,и за място в което да се отседне вечерта.
              Поздрави
              Както казах, колега- нищо лично. Изобщо не съм искал да те засягам и ако се е получило така - извинявам се чистосърдечно. Исках просто да кажа, че идеята ви за национална среща е супер, но не трябва да я смесваме с Италфеста. Покрай тия теми за национални срещи стана малко нервно във форума - което не би трябвало да ме оправдава де.
              Наистина не знам от колко време си във форума и на колко Феста си бил, а и датата на регистрацията ти ме накара да мисля, че си съвсем от скоро тук. Надявам се да приемеш извинението - ще почерпя по бира на следващия Италфест !
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Не съм се засегнал ни най малко Пак казвам това е най просто предложение,което не значи че ще се състои на 100%.

Comment

Според мен трябва да има анкета с датите!!!
                  0888515205

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Същото е и с мен....
                    Теб ще те чакаме да дойдеш с 2.5
                    Alfa 156 1,6 TS ex
                    Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                    Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Мисля, че ако се организира обща среща на алфа, то тогава си треа голяма организация, резервации, мани, колегата иска да организира среща на тези дати, и които отиде отиде, това е, то е ясно че няма да изгонят някой!
                      Няма нищо лошо да се събират на среща съфорумци с тези гореспоменатите модели, а някой страничен с др алфа ако отиде още по-добре, одобрявам твърдо и съм яко зарибен!
                      да колега,

напълно те разбирам, но темата е така поставена, че другите когели трябва да се досещат, че и те са добре дошли имайки в предвид в кой раздел е пусната и доколко е споменато, че всички останали модели са добре дошли
                      по повод организацията, не съм наясно, но все си мисля че основното е да се намери мастото, а бройката е въпрос на желание и капацитет, но в никакъв случай не би спестила времето на организатора
                      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
                      Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
                      Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                        Недоволни винаги има. Що сега видите ли имало среща на 155 ... Що пък Италфеста ще е еди-къде си ... и т.н.

Тука явно битува някакво неразбиране. Националната среща на 155 е за всички фенове и собственици на този модел - идеята е много проста, знаете как е в едно семейство - кой от какво боледува, кой какво си е купил, и т.н. оплаквания и хвалби. За национална среща на всички модели Алфа си имаме Италфест.
                        Та това е. Няма нужда от негативизъм и отрицателни емоции. Както виждате, аз (и не само аз) подкрепяме идеята за среща на 156, както и на 145 боксер ... с катализатор. И това е напълно сериозно. Пожелавам ви успех с организацията, защото хич не е лека задачка, и да се съберете много, и да изкарате супер - пък ние може да ви навестим така, както това можете да направите и вие
                        не мисля, че има "недоволни", а по-скоро пренебрегнати.
                        напълно разбирам идеята за срещи по модели, но не мога да я подкрепя в същата степен.
                        ясно е че Италфеста е общ Алфа събор, но какво лошо има в това между 2-а Италфест-а да има наколко други общи "Алфа" срещи?
                        Факт е, че отделните теми за срещи по модели, публикувани в отделните раздели предизвиква неразбирателство, всеки колега на своя си модел го разбира, но останалите колеги не могат.
                        Факт е, че никъде в тия теми по модели не е упоменато, че поканата важи за всички колеги без значение какви модели карат, което кара някой от тях да се чувстват пренебрегнати. Все пак не всички модели организират срещи, в такъв случай недоразбиране винаги ще има, но не и НЕДОВОЛНИ!!!

Не искам да обидя никого, просто изказвам моето мнение по повод срещите по модели, напълно съм за Общи срещи, колкото се може повече между всеки Италфест
                        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
                        Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
                        Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                          Според мен трябва да има анкета с датите!!!
                          Вече има анкета...

Comment

Остана всеки желаещ да си даде гласа и да разберем точната дата
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

Гласувах за 5-6 септември
                              0888515205

Comment

Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

Working...